Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
HC Party Rent, jouw partner voor elk event!

Huwelijken, verjaardagen, jubileums, buurtfeesten, noem maar op: met ons feestmateriaal en onze tentenverhuur in regio Mechelen zit je goed voor een onvergetelijk feestje met alles erop en eraan.
Feesten zonder zorgen!

Al het nodige materiaal voor een mooi gedekte feestige tafel is bij HC Party Rent te verkrijgen!
Vraag ons gerust een vrijblijvende offerte!
Communie- en lentefeestpakketten!

Een communie- of lentefeest organiseren zonder zorgen?
HC Party Rent biedt hiervoor kant en klare pakketten aan met al het nodige materiaal, en dit aan een voordelige prijs!

Feestmateriaal

Heb je een speciale aangelegenheid in de toekomst? En wil je je gasten verwennen met een te gekke party? Dan kan HC Party Rent je hierbij een handje helpen! Bij ons kan je terecht voor alle toebehoren dat je feest compleet maakt. Voor feestmateriaal in de regio Mechelen is er dus slechts één adres: HC Party Rent!

Tentenverhuur

Wil je buiten een topfeest organiseren? Misschien in je tuin, misschien in een park, misschien in een veld? Wel, dan moet je met één ding rekening houden: de Belgische, soms ongunstige weergoden. Wil je je gasten elk mogelijk spatje besparen? Dan zit je bij onze tentenverhuur in de regio Mechelen zeker goed voor een geslaagd feest!

Feestpakketten

HC Party Rent is de meest geschikte partner voor eender welk event. Zo bieden we niet alleen los feestmateriaal aan, maar ook volledige feestpakketten, ideaal om jouw feest een perfecte start te geven! Zo hebben we kidspakketten compleet met een springkasteel, receptiepakketten met staantafels en nog veel meer.
Specialiteiten

Feestmateriaal in de regio Mechelen van A tot Z

Een communiefeest, een huwelijk, een afscheidsfeest, een verjaardag, een pensioensfeest, Kerstmis, noem maar op: feesten zijn er in overvloed. Dergelijke aangelegenheden tot in de puntjes verzorgen vereist echter de hulp van een echte specialist, net zoals HC Party Rent. Wij verhuren al het mogelijke feestmateriaal in de regio Mechelen dat je jezelf kan inbeelden, zodat je gasten na afloop weer huiswaarts keren met slechts één gevoel: dat ze een topfeestje achter de rug hebben!

Ga je aan de slag met de planning van het betreffende feest, dan zal je al snel tot de beslissing komen dat het heel wat met zich meebrengt. Buiten de uitnodigingen voor je genodigden, heb je ook een heleboel benodigdheden nodig. Wat had je bijvoorbeeld gedacht van tafels en stoelen? Van borden, glazen en bestek? Van drankkoelers en percolators? Wel, kan je deze niet zelf voorzien of wil je deze voorzieningen eenvoudigweg aan een derde partij overlaten? Geen probleem: HC Party Rent zorgt voor al het feestmateriaal in Mechelen én omgeving dat je wenst.

Bovendien zorgen we ook voor warmtepaddenstoelen, indien nodig. Vindt je feest bijvoorbeeld ’s avonds plaats? Of gaat het door op een koude dag? Ook dergelijke situaties kennen bij ons geen problemen. Onze buitenwarmers verwarmen iedereen, zodat al je gasten zich kostelijk kunnen amuseren zonder dat ze kou te hoeven lijden. De warmtepaddenstoelen, zorgen voor een gezellige warmte, die je genodigden gegarandeerd een warme glimlach op het gezicht zullen toveren!

Feestmateriaal Mechelen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

HC Party Rent is een jong en dynamisch bedrijf, dat ongeacht welk feestje tot een goed einde brengt. Onze medewerkers hebben immers één enkel doeleinde: je een zo goed mogelijke klantenservice bieden! Daarom komen we ook graag ter plaatse om met je kennis te maken, om je wensen te noteren en om alle mogelijkheden met je te bespreken. HC Party Rent stelt alles in het werk om aan je verwachten te voldoen met een uitgebreid gamma aan feestmateriaal in Mechelen én omgeving!

Ons feestmateriaal in de regio Mechelen is bovendien van uitstekende kwaliteit zonder dat je hier torenhoge bedragen voor moet neertellen, wat alvast een goede start voor je feest betekent! Vind je toch niet wat je zoekt op onze website? Geen paniek. Vraag ons toch zeker om verdere informatie, want we doen er alles aan om toch een oplossing op maat voor je te vinden. Hou ook zeker onze promoties in de gaten en geniet weldra van een onvergetelijk feest!

Wil je meer weten over wat we precies voor je kunnen betekenen? Hoe we te werk gaan en wat de mogelijkheden voor jouw aangelegenheid zijn? Dan kan je ons hiervoor altijd contacteren! We zijn continu bereikbaar via het telefoonnummer +32 496438467 of via het e-mailadres info@hcpartyrent.be. HC Party Rent probeert je alvast zo snel mogelijk verder te helpen en je te voorzien van ongeacht welk feestmateriaal in Mechelen.
© 2014-2017 HC Party Rent/Ward Horemans
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
HC Party Rent/Ward Horemans
Schaapdries 8
2547 Lint
GSM: +32 496438467
Contacteer ons